De basis

Dagelijks maakt u gebruik van allerhande takenlijsten, vragenlijsten en afvinklijsten. Met de checklist module van LEVIY kunt u al deze lijsten volledig flexibel en op maat van de klant vormgeven. Binnen ons systeem werkt u zodoende niet met vaste vormen, maar stelt u zelf de checklist in. Wanneer u de checklist in het online dashboard heeft ingesteld is deze binnen enkele seconden al beschikbaar voor uw gebruikers op de werkvloer.

Op maat

Bij het vormgeven van de verschillende checklists bepaalt u zelf de gewenste categorieën, subcategorieën en vragen. Daarbij kunt u verschillende soorten scores hanteren. Zo kunt u kiezen voor een score als Goed of Slecht, Uitgevoerd of Niet uitgevoerd, maar ook waarderingen als rapportcijfers. Ook stelt u zelf de verschillende wegingsfactoren in. Zo werkt u echt volledig naar uw eigen visie en wensen!

Analyses en rapportages

Het dashboard voorziet in een rapportage van de controle en een complete analyse van de ontvangen informatie. Deze analyses bestaan uit slimme en duidelijke grafieken op elk onderdeel van het systeem (bijv. totale voortgang, voortang per klant, per locatie en per controle). Alle opmerkingen, foto’s en overige informatie vanuit de controles zijn logisch en efficiënt georganiseerd. Zo heeft u echt een volledig overzicht!

Foto en advies

Met de app kunt u bij elk onderdeel van de checklist foto’s en advies toevoegen. Na verzending van de checklist presenteert het dashboard direct deze afbeeldingen op een zo efficiënt mogelijke manier. Uw checklist bestaat voortaan dus niet alleen uit tekst, maar alles kan gemotiveerd worden met veelzeggende afbeeldingen.

Samen volgen

U kunt voor elke checklist exact organiseren wat uw gebruikers wel en niet kunnen doen. Wilt u uw opdrachtgever laten meekijken in het systeem? Geen probleem! Wilt u de rayonleider laten meekijken? Geen probleem! Met enkele korte stappen maakt u direct een nieuwe gebruiker aan met zijn/haar eigen rechten en mogelijkheden. Het systeem verbindt u dus ook echt met de klant!

Directe melding

Binnen het systeem kunt u de communicatie naar uw gebruikers en de klant volledig organiseren. Wilt u graag een bericht of email ontvangen als er een nieuwe Checklist is gelopen? Dat kan! Wilt u netjes een berichtje laten sturen naar de klant als er een rapportage klaar staat? dat kan! Het systeem kan zo worden ingesteld dat automatisch de gewenste betrokkenen direct geïnformeerd worden over nieuwe beschikbare informatie. Zo wordt u echt een proactieve partner van de klant!