De basis

Het VSR-DKS controlesysteem is speciaal ontwikkeld voor gebruik door uw directe leiding op een object. Het systeem voldoet aan de NEN 2075 norm en stelt u in staat op eenvoudige en efficiënte wijze inzicht te krijgen in de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaakhandelingen.

Op maat

Bij het vormgeven van de DKS instellingen bepaalt u zelf de gewenste ruimtesoorten en bijbehorende elementen. Daarbij kunt u voor verschillende klanten, op maat gevormde DKS instellingen hanteren. Het controleren van een school is immers compleet anders dan het controleren van een zwembad. Ook kunt u zelf elementen toevoegen en natuurlijk exact aangeven welke rechten elke individuele gebruiker krijgt. Zo werkt u echt volledig naar uw eigen visie en wensen!

Analyses en rapportages

Het dashboard voorziet in een rapportage van de controle en een complete analyse van de ontvangen informatie. Deze analyses bestaan uit slimme en duidelijke grafieken op elk onderdeel van het systeem (bijv. totale voortgang, voortang per klant, per locatie en per controle). Alle opmerkingen, foto’s en overige informatie vanuit de controles zijn logisch en efficiënt georganiseerd. Zo heeft u echt een volledig overzicht!

Foto en advies

Met de app kunt u bij elk onderdeel van de DKS foto’s en advies toevoegen. Na verzending van de controle presenteert het dashboard direct deze afbeeldingen op een zo efficiënt mogelijke manier. Uw DKS controle bestaat voortaan dus niet alleen uit tekst, maar alles kan worden gemotiveerd met veelzeggende afbeeldingen en adviezen.

Samen volgen

U kunt voor elke klant en medewerker exact organiseren wat zij wel en niet kunnen doen. Wilt u uw opdrachtgever laten meekijken in het systeem? Geen probleem! Wilt u de rayonleider laten meekijken? Geen probleem! Met enkele korte stappen maakt u direct een nieuwe gebruiker aan met zijn/haar eigen rechten en mogelijkheden. Het systeem verbindt u dus ook echt met de klant!

Directe melding

Binnen het systeem kunt u de communicatie naar uw gebruikers en de klant volledig organiseren. Wilt u graag een bericht of email ontvangen als er een nieuwe DKS is gelopen? Dat kan! Wilt u netjes een berichtje laten sturen naar de klant als er een rapportage klaar staat? dat kan! Het systeem kan zo worden ingesteld dat de gewenste betrokkenen automatisch en direct worden geïnformeerd over nieuw beschikbare informatie. Zo wordt u echt een nog meer proactieve partner van de klant!