De basis

Dagelijks maakt u gebruik van allerhande formulieren, welke zich opstapelen voor uw organisatie. Met gebruik van de formulierenmodule van LEVIY kunt u al deze formulieren eenvoudig organiseren en in de app beschikbaar stellen. Hierbij kan er vanuit een centrale database eenvoudig worden aangegeven voor welke klanten en interne afdelingen bepaalde formulieren van toepassing zijn. Zaken als schadeformulieren, formulieren voor het in dienst nemen van personeel, gespreksverslagen en bezoekrapporten zijn voor hen die het betreft altijd beschikbaar en inzichtelijk. Zowel in het dashboard als in de app.

Op maat

Bij het vormgeven van uw formulieren bepaalt u zelf welke formulieren er, per klant, gebruiker of afdeling, wel en niet zichtbaar zijn. U kunt voor elk formulier exact organiseren of deze door uw gebruikers ingevuld mogen worden. Daarbij kunt u zelf volledig bepalen hoe het formulier eruit moet komen te zien. Welke velden, welke logo’s, hoe ziet de uiteindelijke pdf eruit. Wilt u een schadeformulier direct naar de juiste afdeling laten sturen? Wilt u de medewerkers inzicht geven in de door hun ingevulde formulieren? Geen probleem! Met een gerichte structuur in het systeem richt u alles op maat in van uw organisatie.

Ingevulde formulieren

Wanneer een formulier wordt ingediend, is deze direct zichtbaar in het LEVIY dashboard. Hier kunt het formulier downloaden met gebruik van verschillende formaten. Heeft u liever dat het formulier er gedrukt uitziet zoals de bekende papieren versie van het formulier? Geen probleem! Het LEVIY dashboard kan de ingediende gegevens converteren en deze plaatsen in een PDF-versie van uw formulier. Vanaf nu zult u nooit meer een formulier verliezen. Ze zijn allemaal beschikbaar in het LEVIY dashboard, waar ze wachten om opnieuw gedownload te worden in PDF, txt of zip.

Foto’s

Tijdens het invullen van een formulier in de app is het mogelijk om foto’s toe te voegen. Dit is vooral bij een schadeformulier essentieel. Na verzending kunt u deze terugvonden in het bestand van het ingevulde formulier. Uw formulier bestaat voortaan niet uit platte tekst, maar alles kan direct gemotiveerd worden met veelzeggende afbeeldingen.

Volledig

Per formulier bieden wij een groot aantal mogelijke elementen, om het formulier zo volledig mogelijk in te kunnen vullen. Zo beschikt elk per formulier over bijvoorbeeld: velden voor de datum, selectie voor klant/object, velden voor handtekeningen, verschillende lijsten etc. Per document kan tevens worden gewerkt met versies, zodat niet alleen de actuele materie, maar zeker ook de historie goed geborgd blijft. Een perfecte centrale database ter ondersteuning!