De basis

Alle dagelijkse activiteiten van uw medewerkers vragen om een duidelijke planning. Met gebruik van de planningsmodule van LEVIY kunt u al dergelijke activiteiten in een centrale agenda plannen en inzichtelijk maken voor de betrokkenen. Binnen het dashboard plant u de verschillende controlemomenten, bezoekmomenten en ook periodieke werkzaamheden en glasbewassing. Alle geplande activiteiten zijn zowel in het dashboard als, waar gewenst, in de app inzichtelijk voor de verschillende betrokkenen.

Op maat

Bij het vormgeven van de planning bepaalt u zelf, per klant en gebruiker welke activiteiten wel en niet inzichtelijk moeten zijn. Daarbij kunt u dus exact aangeven welke klant wel de periodieke werkzaamheden en glasbewassing inzichtelijk moet krijgen en welke niet. Met de planningsmodule werkt u zodoende echt op maat van uw klant en eigen organisatie.

Periodiek en Glas

Het dashboard voorziet in een rapportage van de controle en een complete analyse van de ontvangen informatie. Deze analyses bestaan uit slimme en duidelijke grafieken op elk onderdeel van het systeem (bijv. totale voortgang, voortang per klant, per locatie en per controle). Alle opmerkingen, foto’s en overige informatie vanuit de controles zijn logisch en efficiënt georganiseerd. Zo heeft u echt een volledig overzicht!

Eigen actielijst

Met de app kunt u bij elk onderdeel van de checklist foto’s en advies toevoegen. Na verzending van de checklist presenteert het dashboard deze afbeeldingen direct op een zo efficiënt mogelijke manier. Uw checklist bestaat voortaan dus niet alleen uit tekst, maar alles kan worden toegelicht met veelzeggende afbeeldingen.

Samen volgen

U kunt voor elke checklist exact organiseren wat uw gebruikers wel en niet kunnen doen. Wilt u uw opdrachtgever laten meekijken in het systeem? Geen probleem! Wilt u de technische dienst van uw opdrachtgever laten meekijken? Geen probleem! Met enkele korte stappen maakt u direct een nieuwe gebruiker aan met zijn/haar eigen rechten en mogelijkheden.